Fernisering: Københavnerstykker + The Champagne of Skateboarding + Platform

Vi fejrer åbningen af tre nye udstillinger med bar og musik af dj Malika Mahmoud og Suzierhwcockroach

Hvad har Uffe Isolotto, Olafur Eliasson, Nina Beier, Nanna Abell, Elmgreen & Dragset, Arvida Byström og Kinga Bartis til fælles? De er alle en del af vores kommende udstilling Københavnerstykker, som vi fejrer åbningen af torsdag d. 2. juni. Vi håber du har lyst til at være med?

Københavnerstykker tilbyder et øjebliksbillede af den nyeste samtidstidskunst. Udstillingen er nemlig bygget op om alle de 154 værker, som Rådet for Visuel Kunst har indkøbt til Københavns Kommune i perioden 2018-2021. Til daglig hænger værkerne rundt omkring på institutioner og offentlige arbejdspladser, fx. på skoler, borgmesterkontorer, rådgivningscentre og bosteder for psykisk syge. Frem til 31. juli er de sidste fire års kunstindkøb samlet i Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri.

Alle er velkomne. Der er fri entré, og det er muligt at købe drikkevarer i baren. Kunstnerisk leder Helene Nyborg Bay byder velkommen og Malika Mahmoud og Suzierhwcockroach vil betjene dj-pulten.

Ved samme lejlighed åbner vi også fotoudstillingen The Champagne of Skateboarding af Arto Saari og vores nye udstillingsrum Platform indtages af Ruby Mariama Laura Andersen Ndoye og Aysha Amin.

Følg begivenhedens Facebook event

Contact

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Share with