Fernisering: Ditte Ejlerskov - The Cult of Oxytocin + Åbning af PLATFORM 1:6

Alle er velkomne, når vi fejrer åbningen af årets allerførste udstilling i Nikolaj Kunsthal.

Vi ser frem til at vise jer Ditte Ejlerskovs store soloudstilling ”The Cult of Oxytocin”, der folder sig ud i både Nedre og Øvre Galleri. Ved samme lejlighed har vi også premiere på vores helt nye udstillingskoncept PLATFORM, der præsenterer fremtidens samtidskunstnere og kuratorer. Vi åbner baren og skruer op for musikken, der leveres af DJ Amanda Baun.

Der fri entré til ferniseringen, og det er muligt at købe drikkevare i baren. Følg begivenhedens Facebook event

Læs mere om de to udstillinger her:

Ditte Ejlerskov – The Cult of Oxytocin

Med soloudstillingen "The Cult of Oxytocin" skaber Ditte Ejlerskov en meditativ totalinstallation, der er optaget af kunstens rensende egenskaber, farvernes healende kraft og den evige kamp mellem hormonerne oxytocin og adrenalin. Oplev hendes ikoniske "Gradiant Paintings" i Nedre Galleri samt guidet meditation understøttet af videoprojektioner i Øvre Galleri.

Læs mere om udstillingen her.

PLATFORM

Med bidrag fra Det Obelske Familiefond åbnes et nyt udstillingsrum, der skal vise seks årlige udstillinger af fremtidens samtidskunstnere og kuratorer.

Overgangen fra kunstakademi til den første professionelle udstilling er ofte svær, da det for kunstnerne kan føles som en ørkenvandring at få adgang til de udstillingsmuligheder, der kan styrke relationen til både samarbejdspartnere og publikum. Disse vilkår gælder også for kuratorerne. Med etableringen af PLATFORM vil Nikolaj Kunsthal gerne være med til at ændre på dette. Gennem PLATFORM tilbydes udvalgte nyuddannede kunstnere og kuratorer adgang til professionelle udstillingsmuligheder, samtidig med at der opbygges et relevant professionelt netværk - både kunstnerisk og karrieremæssigt. 

Læs mere om PLATFORM her.

Contact

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Share with