Undervisning

Kom på besøg i Edens have med din klasse.

Årets familieudstilling "Eden" skabes af Nikoline Liv Andersen, der arbejder i krydsfeltet mellem kunst og design. Med udgangspunkt i Skabelsesberetningen omdanner hun Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri til Paradisets Have i form af en totalinstallation, som både store og små kan træde ind i. Her vil man blive mødt af gobeliner, tekstilrelieffer, dukker og installationer, der tilsammen fortæller fabellignende historier om bl.a. slangen i Paradis, Kundskabens Træ og Eva med æblet.

Nikoline Liv Andersen er optaget af forholdet mellem menneske og natur og beskæftiger sig med grundlæggende værdier og begreber fra kristendommen, som også er essentielle i et moderne samfund, hvor vi fjerner os mere og mere fra religion. I udstillingen tager hun fat på temaer som kærlighed, næstekærlighed, frugtbarhed, fremmedgjorthed, synd, tro, tvivl, frygt, håb, tab og ensomhed.

Du og din klasse vil få en udstillingsoplevelse, der appellerer til alle sanserne. Samtidig vil I blive klogere på forskellige kunstudtryk og -former, teknikker og materialer, der kan inspirere til kreativitet, men også stimulere til refleksion over den tid, vi lever i. 

Som altid er der tale om dialogbaseret undervisning udviklet og varetaget af vores erfarne formidlere Julie Boserup, Leyla Bautista og Maj Klindt. 

Målgruppe: 2.-6. klassetrin
Tidspunkt: Hverdage kl. 9.30-11.00 og 11.30-13.00
Hvornår: 20. september 2021 - 16. januar 2022
Pris: 750 kr. 

Coronapas

Alle deltagere og undervisere over 15 år skal fremvise gyldigt coronapas ved undervisningsforløb.

Spørgsmål vedrørende undervisning kan rettes til Camilla Lund Rasmussen på mail eller telefonnummer 24226884. 

Telefontid: onsdag, torsdag og fredag kl. 11-17.
 

En stor tak til I tråd med verden som har sponsoreret garn- og stofrester til undervisningen. 

@itraadmedverden

Kontakt skoletjenesten

Nikolaj Kunsthal