Om Lynch, tid og iscenesættelse: Oplæg ved Anne Jerslev

I forbindelse med vores udstilling af David Lynch har vi inviteret professor og Lynch-ekspert Anne Jerslev til at lave et oplæg, der kredser om Lynch og hans forhold til iscenesættelse af tid

I forbindelse med vores anmelderroste fotoudstilling af David Lynch har vi inviteret professor og David Lynch-ekspert Anne Jerslev til at lave et oplæg, der kredser omkring Lynch og hans forhold til og iscenesættelse af tid - blandt andet med fokus på de udstillede fotoserier 'Factories' og 'Snowmen'.

I følge Anne Jerslev er Lynch ikke først og fremmest filminstruktør; han er en nutidig multikunstner, der er optaget af at opløse genrer og medier. Denne forståelse af Lynch folder Anne Jerslev blandt andet ud i sin kommende bog "Blurred Boundaries" , der udkommer på forlaget Palgrave i slutningen af året.

Efter oplæg og efterfølgende besøg i udstillingen "Infinite Deep", er der afrunding og vin eller økologisk most i Nikolaj Kunsthals foyer.

Opsummeret ser eftermiddagens program sådan her ud: 

  • 16.30-17: Oplæg ved Anne Jerslev, Tårnrummet 
  • 17-17.30: Mulighed for se/gense David Lynch udstillingen "Infinite Deep", Øvre Galleri
  • 17.30-18: Afrunding i foyeren med et glas vin eller økologisk most (inkluderet i billetten). 

Pris: 150 kr. inkluderer oplæg + adgang til udstilling + 1 glas vin eller økologisk most.

Følg med i begivenhedens Facebook event

Kort om Anne Jerslev:

Anne Jerslev er professor i film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Hun er desuden forfatter til den populære bog "David Lynch i vore øjne" (1991) og hun har siden publiceret en lang række artikler om forskellige aspekter af David Lynchs kunstneriske virke. Anne Jerslevs senest bedrift på Lynch-kontoen er det store værk "Blurred Boundaries", der udkommer senere på året. 

Contact

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K

Opening hours

Monday

Closed

Tuesday - Friday

11:00 - 18:00

Saturday - Sunday

11:00 - 17:00

Share with