Udlejning

Lej vores smukke gallerier til dit event

Læs om mulighederne for at leje lokaler og afholde arrangementer i Nikolaj Kunsthal. Vores attraktive placering og højloftede rum gør os perfekte til dit næste arrangement

Photographer
Niklas Vindelev
Photographer
Frida Gregersen
Photographer
Niklas Vindelev
Photographer
Mathias Nordgren

Skal dit event foregå i unikke og spektakulære rammer? 

Det er muligt at benytte kirkens smukke og karakteristiske rammer til afholdelse af møder, photo-shoots, konferencer, produktpræsentationer, fester og middage m.m. Det er muligt at kombinere alle typer arrangementer med en tur rundt i udstillingen

Lokaler og priser

Nedre Galleri

Nedre Galleri består af hovedskibet med scene samt to sideskibe. Rummet kan rumme op til 600 gæster, forudsat at der ikke er personbelastning på de øvrige etager. Hvis der er folk ovenpå, kan Nedre Galleri rumme 400 stående personer eller ca. 200 siddende. Galleriet er ideelt til større arrangementer som for eksempel firmafester, produktpræsentationer, receptioner, modeshows, generalforsamlinger og koncerter.

Pris fra 35.000 kr. ex moms

Øvre Galleri

Øvre Galleri er lidt mindre end Nedre Galleri og kan rumme max. 150 personer. Øvre Galleri er egnet til både siddende og stående arrangementer.

Pris fra 25.000 kr. ex moms

Tårnrummet

Tårnrummet er et mindre lokale og bliver ofte brugt til Nikolaj Kunsthals events og talks, men også til møder og receptioner. Rummet fungerer godt til ca. 20 siddende personer. I visse tilfælde kan Tårnrummet også lejes inden for kunsthallens åbningstid.

Pris fra 5.000 kr. ex moms.

Kontakt udlejning

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K