Art In A Day: 24-timers performances over hele København

Den 24. juni fra 00:01 til 23:59 åbner Københavns seks kunsthaller i fællesskab dørene og fylder hovedstaden med kunstoplevelser skabt af en perlerække af danske og internationale performancekunstnere

Henrik Vibskovs stemningsfulde parade marcherer gennem gaderne, bobleindkapslede dansere får Monster Chetwynds kæmpeøje til at græde, Arvida Byström inviterer på date med en sexdukke, en kanalrundfartsbåd tager dig med på performancetur på vandet, og en kunstfest på Refshaleøen slutter døgnet med et brag.

Art in a Day er en årlig folkefest med performancekunst i alle afskygninger, som foregår i kunsthallerne og ude i byens rum – fra baggårde og butiksfacader til broer, kirketårne og på vandet.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage – ligesom det er gratis at komme ind på kunsthallerne.

Følg ruten fra kunsthal til kunsthal, eller lad dig overraske af de performances, der popper op over hele byen døgnet igennem.



Bag Art In A Day står - udover Nikolaj Kunsthal - Den Frie Udstillingsbygning, Copenhagen Contemporary, O - Overgaden, Kunsthal Charlottenborg og Kunstforeningen GL STRAND.

Programmet er kurateret af Creator Projects i tæt samarbejde med kunsthallerne.

Læs mere om Art In A Day 2022 

Følg begivenhedens Facebook event 

 

Tosh Basco, dokumentation af performance, Untitled Duet (the storm called progress) (2019) på Gropius Bau, Berlin, 2020. Image courtesy of the artist
Fotograf
Eike Walkenhorst
Performance view: Monster Chetwynd, Tears, 2021, Art Basel, Messeplatz, Basel, 2021