Udlejning

Lej vores smukke gallerier til dit event

Læs om mulighederne for at leje lokaler i Nikolaj Kunsthal. Vores attraktive placering og højloftede rum gør os perfekte til dit næste arrangement

Fotograf
Niklas Vindelev

Skal dit event foregå i unikke og spektakulære rammer? 
Det er muligt at benytte Nikolaj Kunsthals smukke og karakteristiske rammer til afholdelse af møder, photo shoots, konferencer, produktpræsentationer, fester, koncerter, middage m.m. Det er muligt at kombinere alle typer arrangementer med en tur rundt i vores aktuelle udstilling. 

Se billeder nedenfor. I bunden af siden finder du en prisliste samt relevant kontaktinfo. 

Fotograf
Frida Gregersen
Fotograf
Niklas Vindelev
Fotograf
Mathias Nordgren

Lokaler og priser

Nedre Galleri

Nedre Galleri består af hovedskibet med scene samt to sideskibe. Rummet kan rumme op til 600 gæster, forudsat at der ikke er belastning på de øvrige etager. Hvis der er folk ovenpå, kan Nedre Galleri rumme 400 stående personer eller ca. 200 siddende gæster. Galleriet er ideelt til større arrangementer som for eksempel firmafester, produktpræsentationer, receptioner, modeshows, generalforsamlinger og koncerter.

Pris fra 35.000 kr. ekskl. moms.

Øvre Galleri

Øvre Galleri er lidt mindre end Nedre Galleri og kan rumme max. 150 personer. Øvre Galleri er egnet til arrangementer med både siddende og stående gæster. 

Pris fra 25.000 kr. ekskl. moms.

Tårnrummet

Tårnrummet er et mindre lokale og bliver ofte brugt til Nikolaj Kunsthals events og talks, men også til møder og receptioner. Rummet fungerer godt til ca. 20 siddende personer. I visse tilfælde kan Tårnrummet også lejes inden for kunsthallens åbningstid.

Pris fra 5.000 kr. ekskl. moms.

Kontakt udlejning

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K